مهندس بهرام هاشمی

دانشجوی دکتری تخصصی مهندسی صنایع

مهندس بهرام هاشمی

دانشجوی دکتری تخصصی مهندسی صنایع

۴ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

۲۱آبان

اولین شورای مرکز نوآوری شهید احمدی روشن دانشگاه فنی و حرفه ای شهید مفتح همدان در روز چهارشنبه مورخ دوازدهم آبان ماه ساعت برگزار گردید.

اولین شورای مرکز نوآوری شهید احمدی روشن دانشگاه فنی و حرفه ای شهید مفتح همدان در روز چهارشنبه مورخ دوازدهم آبان ماه ساعت 10 صبح در سالن جلسات ساختمان اداری برگزار گردید.ابتدا مهندس حمید مجیدی مدیر مرکز نوآوری دانشگاه ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به میهمانان، به معرفی حاضرین پرداختند در ادامه آقای دکتر محمدعلی کاظمی ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه­ای استان همدان به معرفی دانشگاه فنی و حرفه­ای پرداخته و بیان داشتند که در کل کشور تعداد 181 دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد که استان همدان دارای 6 آموزشکده دختران و پسران می باشد که پتانسیل خوبی برای استان و کشور هستند . ایشان دانشگاه فنی و حرفه ای را تنها دانشگاه مهارت محور دانستند که اکثر فارغ التحصیلان آن جذب بازار کار می شوند.و از ویژگیهای منحصر به فرد این دانشگاه وجود کارگاهها و آزمایشگاههای مجهز به تجهیزات روز می­باشد. ایشان در ادامه خاطر نشان کردند در سال 1399 از سوی سازمان مرکزی مجوز آزمایشگاه مرکزی CAD/CAM  از بین آموزشکده های سراسر کشور به آموزشکده فنی شهید مفتح اعطا شد. که این ظرفیت در کنار مرکز نوآوری می تواند خدمات فنی در زمینه ساخت محصول و قطعه به هسته ها و واحدهای فناور مستقر در مرکز نوآوری و صنایع استان ارائه نماید.

بهرام هاشمی
۲۰آبان

بهرام هاشمی
۱۶آبان

همدان- درآمدزایی از نشان های تجاری موضوعی است که در همدان قابلیت ورود به آن وجود دارد اما همچون الماسی گمشده در همدان ناشناخته مانده و بی توجهی به آن روز به روز بیشتر می شود.

 

بازار؛ گروه استان‌ها: «برند» تنها در نشان یا نماد تجاری برخی پوشاک و محصولات غذایی خلاصه نمی‌شود بلکه نام و نشان یک شهر یا یک استان می تواند به عنوان یک برند یا نشان تجاری شناخته شود و با خود درآمدزایی، اشتغالزایی و بازگشت سرمایه را به همراه داشته باشد.

استان همدان در این عرصه می تواند حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد ضمن اینکه با ورود به عرصه برندسازی، توجه به این برندها و معرفی هرچه مناسب تر آن ها در عرصه ملی و بین المللی حاصل می شوند.

اما به راستی در این مسیر که بخشی از آن ها به حوزه های کشاورزی، بخشی به حوزه های گردشگری، بخشی به حوزه های تاریخی و خدمات و غیره مربوط می شود، توجه شده است؟  چگونه باید در این مسیر قدم برداریم و پیش روی در این مسیر چه ماحصلی برایمان خواهد داشت؟

بهرام هاشمی
۰۵آبان

همدان- «امروز رکن اصلی تولید «فروش» و رکن اصلی بازار «قبول سفارش» است و در این مسیر بایستی به بازاریابی توجه ویژه ای داشته باشیم»، این جمله بخشی از یادداشت بهرام هاشمی، تحلیلگر اقتصادی برای بازار است.

بهرام هاشمی؛ بازار: در سالی قرار داریم که آمیخته به شعار «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» است اما به راستی رکن اصلی تولید چیست؟ آیا صرف فروش، تحقق شعار سال صورت می‌پذیرد؟

یکی از مسئولان مدتی پیش در یک مصاحبه گفته بود همه واحدهای تولیدی مشغول فعالیت بوده و مشکل اصلی آن‌ها فقط فروش است، یاد این مثل قدیمی افتادم که «از کرامات شیخ ما این است/ شیره را خورد و گفت شیرین است!»

بهرام هاشمی