بهرام هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ابلاغ سند چشم انداز بیست ساله در سال ۸۲ توسط مقام معظم رهبری و پرداختن به موضوع اقتصاد مقاومتی در سال ۹۲ یعنی ۱۰ سال بعد از ابلاغ سند چشم انداز، اظهار کرد: برنامههای سرمایه گذاری در عموم حوزهها نه تنها مبنی بر محرومیت زدایی نیست بلکه با تمرکز زدایی نیز منافات دارد.
این کارشناس و تحلیلگر اقتصادی استان همچنین با اشاره به یکی از مهمترین بندهای اقتصاد مقاومتی که با موضوع امنیت کشور نیز در ارتباط است، افزود: در بند ۳۹ سند چشم انداز ۲۰ ساله به مهار تورم و افزایش قدرت خرید گروههای کم درآمد و محروم و مستضعف و کاهش فاصله بین دهکهای بالا و پایین درآمدی جامعه و اجرا سیاستهای مناسب جبرانی پرداخته شده است که متأسفانه با غفلت مسئولین مواجه شده است.
هاشمی گفت: اگر چه چشم انداز ۲۰ ساله سندی بالادستی محسوب میشود اما همانطور که همه میدانیم ذیل قانون اساسی تعریف میشود لذا همگرایی؛ همسویی و عملیاتی شدن برنامههای مجلس و دولت برای اجرای مطلوب آن مستلزم بررسی و نظارت جدی است.
وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: برنامه استراتژیک اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری، کشور را در مقابل تکانه و مشکلات ایجاد شده توسط دشمنان تاب آور نموده و آنها را خنثی کرده است.